Маңғыстау облысының білім басқармасының Түпқараған ауданы бойнша білім бөлімінің "З.О.Баймырзаев атындағы жалпы білім беретін мектеп" коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
8 (7293) 82-38-30
Есепші бөлімі:
8(72938)23–8-31
» » 22 сәуірде мектеп асханасына брокераж жүргізілді. Оқушылардың тамақтану кестесіне сәйкес уақытылы тамақтануы және күнделікті берілетін тамақтың сапасы, құрамы, температурасы қалыпты. Сонымен қатар, асхананың жалпы тазалығы, қол жуатын орны талапқа сай. Тағамдарды дұрыс сақтауға арналған тоңазытқыш камералар бар, мұнда әр тағам түрі жеке сақталады. Олардың бар болуы тағам өнімдерінің сапасын тікелей дайындағанға дейін сақтауға жағдай жасайды. Тамақтану блогы жұмыскерлерінің арнайы киімдерін киюі міндетті болып табылады. Бұл қажетті санитарлық — гигиеналық нормаларды сақтауға мүмкіндік береді. Бекітілген ас мәзірі бойынша дайын ас көлемінің азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шағымы өз деңгейінде. Мектеп асханасының санитариялық жағдайы, асхананың жалпы тазалығы, ыдыс-аяқтардың тазалығы, азық-түліктің сақталуы мен тұтұну мерзімі талапқа сай. Аспазшылардың арнайы киімдері санитарлық талапқа сай және медициналық тексеруден уақытылы өткізілген.
14
Май
2025
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Пока оценок нет)
Loading...

"22 сәуірде мектеп асханасына брокераж жүргізілді. Оқушылардың тамақтану кестесіне сәйкес уақытылы тамақтануы және күнделікті берілетін тамақтың сапасы, құрамы, температурасы қалыпты. Сонымен қатар, асхананың жалпы тазалығы, қол жуатын орны талапқа сай. Тағамдарды дұрыс сақтауға арналған тоңазытқыш камералар бар, мұнда әр тағам түрі жеке сақталады. Олардың бар болуы тағам өнімдерінің сапасын тікелей дайындағанға дейін сақтауға жағдай жасайды. Тамақтану блогы жұмыскерлерінің арнайы киімдерін киюі міндетті болып табылады. Бұл қажетті санитарлық — гигиеналық нормаларды сақтауға мүмкіндік береді. Бекітілген ас мәзірі бойынша дайын ас көлемінің азықтардың дұрыс салынуы мен дайын ас шағымы өз деңгейінде. Мектеп асханасының санитариялық жағдайы, асхананың жалпы тазалығы, ыдыс-аяқтардың тазалығы, азық-түліктің сақталуы мен тұтұну мерзімі талапқа сай. Аспазшылардың арнайы киімдері санитарлық талапқа сай және медициналық тексеруден уақытылы өткізілген."

Be the first to comment.

Leave a Comment

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *